Huset - Gummerup Skole, SFO og Børnehave

Vinder af Fynbus tegnekonkurrence i Assens Kommune: Matilde og Anna 4.klasse

Annette Karlsson Pedersen den 23-01-2017
    Brev fra Børne- og Udannelsesudvalget vedr. høringssvar og det videre forløb.
  • Annette Karlsson Pedersen den 05-01-2017

Indskrivning til 0. klasse

Du kan indskrive dit barn til 0. klasse på folkeskolerne i Assens Kommune til skoleåret 2017/2018.
    Indskrivningen foregår digitalt og skal ske inden udgangen af uge 4 i 2017.
    HUSK at benytte den digitale skoleindskrivning - også selv om dit barn skal starte på en privat- eller friskole.
    Se vedhæftet link.
    Forældre er velkomne til at henvende sig på den enkelte skole for at få nærmere oplysninger om indskrivning, herunder eventuelt informationsmøde eller søge oplysninger på skolens hjemmeside.
    Indskrivning til SFO
    Når du har indskrevet dit barn i skole, har du mulighed for at tilmelde dit barn til SFO. Du skal blot klikke på det link, der fremkommer, når du har afsluttet i indskrivningen til skole.
    Optagelse i 0. klasse
    Børn, der fylder 6 år i 2017, er undervisningspligtige og skal normalt optages i 0. klasse.
    Børn, der fylder 5 år inden den 1. oktober 2017, vil kunne optages i 0. klasse, hvis de må antages at kunne følge undervisningen.

Ansøgning om udsættelse af skolestart
    De børn, der i forbindelse med skoleåret 2016/2017 har fået bevilget udsættelse af undervisningspligten, vil skulle påbegynde skolen direkte i børnehaveklasse i skoleåret 2017/2018.
    Hvis der ønskes udsættelse af undervisningspligten, er det i Assens Kommune skolelederen, der kan bevilge udsættelse. Ansøgning om udsættelse sendes til skolelederen på distriktsskolen.
    Læs mere i vedhæftet dokument: Vejledning om udsættelse af skolestart

Torø

Mål og værdier

Mål og værdier for Huset i Gummerup
Det er vores mål:
  • at der er sammenhæng og helhed i børnenes hverdag og at børnene, deres forældre og personalet oplevelser Huset som en institution der hænger sammen såvel fysisk som indholdsmæssigt.
  • at børnene oplever en hverdag med den tryghed og tillid der giver det bedste læringsmæssige udgangspunkt.
  • at skabe en atmosfære af åbenhed og gensidig respekt.
  • at  det daglige liv er præget af engagement i eget og fælles arbejde.
  • at dagligdagen byder på udfordringer der pirrer børnenes nysgerrighed og appellerer til deres fantasi og kreativitet.

4. klasse Vi vil ha´ fri

Besøgtæller